PREZENTARE

         Restaurantul "Zefir" - sala de evenimente in Timisoara .
         Restaurantul va sta la dispozitie cu doua sali pentru evenimente, avand in total o capacitate de 98 locuri, unde se pot organiza diferite evenimente familiale: nunti, botezuri, petreceri, zile de nastere, etc. sau pentru intruniri de afaceri: conferinte, prezentari, worksho-puri etc.

         Restaurantul "Zefir" - sala de nunta si botez cu 100 de locuri .
         Restaurantul pune la dispozitia clientilor sai o sala ideala pentru nunta si botez cu 100 de locuri, cu un meniu personalizat pentru evenimente, din bucataria romaneasca si internationala pentru ca invitatii sa se simta rasfatati.
         Interiorul restaurantului este amenajat elegant, mesele si scaunele fiind personalizate pentru nunta sau botez dupa dorinta dumneavoastra de catre echipa noastra, care se va ocupa de toate detalile pentru ca dumneavoastra sa fiti lipsiti de griji si de stress suplimentar.
         Restaurantul comunica cu o minunata gradina care are cascada si vegetatie luxurianta. In acest decor se pot realiza poze pentru eveniment, decorul fiind unul deosebit, garantand frumuse?ea imortalizarii momentului.